Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
21
Transferuri catre ONG-uri
85
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
1104
Vanzari totale generate
411698 Lei

Despre BuyAndHelp

BuyAndHelp.ro este un website care ajuta la finantarea cazurilor sociale din Romania, folosindu-se de comertul online si marketingul afiliat. Prin parteneriatele pe care le avem cu magazinele online, te putem ajuta sa donezi bani unor cauze sociale fara platesti nimic in plus.

Conform datelor oferite de GPEC, in 2013 numarul utilizatorilor de Internet a ajuns la 10 milioane. 27% dintre ei cumpara produse online in valoare de aproximativ 600 milioane de dolari.

Prin intermediul marketingului afiliat, magazinele online platesc comisioane din fiecare vanzare celor care le intermediaza. BuyAndHelp.ro intermediaza achizitia produselor online, primind astfel comisioane care vor fi donate cauzelor sociale alese de utilizatori. Putem explica cel mai bine tot procesul printr-un exemplu foarte simplu. Sa spunem ca tu doresti sa iti cumperi o tableta care costa 1000 de lei, de pe website-ul unui magazin online (sa il numim X). Intrand pe site-ul magazinului X prin intermediul BuyAndHelp.ro (click pe logoul acestuia) noi vom primi un comision procentual (sa presupunem ca acesta este 2%). Dupa ce vei cumpara tableta, magazinul X va transfera catre BuyAndHelp.ro comisionul de 2% adica 20 de lei, iar noi il vom dona catre cauza sociala pe care vrei sa o sustii. Toate acestea fara ca tu sa scoti mai multi bani din buzunar.

Proiectul BuyAndHelp.ro a fost initial de Radu Popescu, un tanar clujean implicat in actiuni cartabile din anul 2007 prin campania sa de ajutorare a copiilor din familii sarace "un Craciun mai bun".

Echipa

Echipa de baza care se ocupa de acest proiect este formata din doua persoane:

Radu Popescu

Tech Co-Founder

Peste 11 ani de experienta in IT-ul clujean.

Angela Lepadatu

Marketing Co-Founder

Marketer cu experienta in zona IT Security.