Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
21
Transferuri catre ONG-uri
85
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
1104
Vanzari totale generate
411698 Lei
image add
 
product image

Arca lui Noe

Donatii stranse: 968 lei

ASOCIATIA a fost infiintata in anul 2003 din initiativa dnei Bora Finuca. Pana in anul 2006 activitatea asociatiei a fost sustinuta prin eforturile financiare si implicarea directa a acesteia.

product image

Fundatia Comunitara CJ

Donatii stranse: 588 lei

Fundatia Comunitara Cluj pune in legatura nevoile si resursele Clujului, pentru a imbunatati viata locuitorilor. Stimulam implicarea si initiativa companiilor cu interes local si a clujenilor, pentru un oras in care sa iti faca placere sa locuiesti, sa iti cresti copiii, sa studiezi.

product image

FRCCF

Donatii stranse: 577 lei

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie activeaza in domeniul protectiei copilului din anul infiintarii sale, 1997. De atunci, fundatia ajuta copii care traiesc in saracie si sprijina familiie si comunitatile din care provin. FRCCF doreste sa ii tina pe copii in familii, prevenind abandonul lor, si vrea ca acestia sa aiba parte de sanse egale pentru a reusi in viata. Fundatia pune accentul pe educatia si sanatatea copiilor defavorizati.

product image

Simplon

Donatii stranse: 526 lei

Simplon Romania desfasoara cursuri intensive de coding in Cluj unde incurajeaza tinerii sa-si imbunatateasca viata cu ajutorul tehnologiei. Simplon ajuta participantii sa-si descopere talentul si sa foloseasca tehnologia pentru a-si dezvolta aptitudinile.

product image

Dare to Dream

Donatii stranse: 878 lei

Asociatia Dare to Dream s-a nascut din dorinta de a oferi un sprijin persoanelor din medii defavorizate (in special copii si tineri) si de a incuraja tinerii sa se implice activ in comunitatea din care fac parte. Prin proiectele derulate dorim sa sprijinim accesul la educatie, sa promovam educatia non-formala si dezvoltarea personala.

product image

Spherik Accelerator

Donatii stranse: 317 lei

Spherik Accelerator was born out of the belief in the creative capacity of the new generation of Central and Eastern Europe entrepreneurs. The program begins with a series of workshops, which bring in mentors to provide hands on training on different subjects, along with 1-1 mentoring sessions, culminating in a build period and finally a demo day.

product image

Fundatia Noi Orizonturi

Donatii stranse: 439 lei

Misiunea Fundatiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educatie prin experienta de calitate, care dezvolta abilitati de viata in randul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabila a societatii.

product image

Crestem Idei

Donatii stranse: 416 lei

Crestem idei a aparut din dorinta noastra de a schimba Romania in bine prin proiecte creative. Crestemidei.ro este o platforma de crowdfunding (finantare din partea multimii) unde oricine poate sa isi publice ideea creativa si oricine poate sa o sustina cu o suma mica dar necesara pentru realizarea ei.

product image

Un zambet cu MIRA

Donatii stranse: 568 lei

Asociatia Un Zambet cu MIRA este un Centru de Recuperare orientat pe tehnologia MIRA - o platform de recuperare ce are la baza exercitii transformate in jocuri. Obiectivul nostru este sa cream un mediu atractiv, unde terapia si joaca se intrepatrund, pentru ca pacientii sa se poata recupera mai usor, mai rapid si intr-un mod cat mai placut.

product image

Beard Brothers

Donatii stranse: 62 lei

Beard Brothers este cel mai neconventional ONG din Romania, infiintat in 2013 in Cluj-Napoca. Asociatia militeaza pentru schimbarea mentalitatilor si lupta impotriva discriminarii de orice fel.

product image

Asoc. Werdnig Hoffman

Donatii stranse: 404 lei

Scopul Asociatiei Werdnig Hoffman este de a reprezent si sprijinii persoanele cu handicap fizic din Romania, famiilor lor dar si integrarea persoanelor cu handicap fizic in societate.

product image

Job in Sibiu

Donatii stranse: 532 lei

Asociatia Job in Sibiu s-a infiintat in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de activitatea profesionala, facilitarea gasirii unui loc de munca care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

product image

Chance For Life

Donatii stranse: 363 lei

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

product image

Asociatia "We Help"

Donatii stranse: 157 lei

De mai bine de 5 ani, asociatia "WE HELP!" desfasoara pe cont propriu actiuni caritabile.

product image

Asociatia Cartea Daliei

Donatii stranse: 215 lei

Cartea Daliei este o organizatie non-profit care urmareste sa promoveze educatia in randul tuturor copiilor, prin tehnologie. Ne dorim sa putem oferi o sansa tuturor copiilor pentru a avea un viitor mai bun, pentru ca educatia inseamna sansa.

product image

A.S.I.S.

Donatii stranse: 110 lei

Asociatia "Sprijinirea Integrarii Sociale" (A.S.I.S.) este o organizatie romaneasca neguvernamentala, non-profit, infiintata in anul 1994. Asociatia a fost creata la initiativa unui grup de romani care si-au propus sa contribuie, prin actiuni umanitare, la ameliorarea situatiei unor categorii sociale defavorizate.

product image

Prima Data ACASA

Donatii stranse: 109 lei

O locuinta este mai mult decat un simplu adapost - locuirea in conditii umane ofera demnitate, siguranta, echilibru si este fundamentala dezvoltarii armonioase a familiilor noastre si a comunitatii in care traim. A locui adecvat, decent si sanatos este un drept fundamental al omului. Asociatia Prima Data ACASA promoveaza ideea ca locuirea in conditii decente se afla la baza dezvoltarii personale, profesionale si sociale a oricarui individ si oricarei familii.

product image

Transylvania Animal Care

Donatii stranse: 759 lei

Iubim animalele si credem in oameni. Suntem prima organizatie romaneasca de medicina veterinara sociala: medicina veterinara pentru animale ale caror proprietari au venituri reduse si pentru organizatii de protejare a animalelor. Serviciile noastre fie a upreturi sociale, fie sunt complet gratuite. Stim ca o societate umana civilizata isi respecta animalele, le trateaza cu empatie si compasiune si aplica sterilizarea ca cea mai moderna metoda de control al populatiei canine si feline, in detrimentul uciderii in masa, o practica ineficienta, inumana si costisitoare.

product image

Fundatia Mereu Aproape

Donatii stranse: 13 lei

Demarata In 2011, Vreau sa ajut este cea mai longeviva campanie din Romania, cu cel mai mare impact social, financiar, medical si emotional. Le intindem o mana de ajutor copiilor cu varste de la 0 la 18 ani, care au nevoie de consultatii, investigatii medicale, operatii, transplant, recuperare contra cost in clinici din tara si din strainatate, facand tot posibilul sa fie mana salvatoare pentru fiecare dintre ei. Campania intervine in cazul in care copiii a caror viata depinde de tratamentul in spitalele private sau in cele din afara tarii nu se incadreaza in procedurile de obtinere a formularului de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) sau in cazurile in care, desi beneficiaza de decontare prin CAS, au nevoie de sustinere financiara pentru transport.

product image

Asociatia Ray

Donatii stranse: 186 lei

Asociatia pentru Protectia Animalelor Ray a fost infiintata de Raisa Ludosan pentru a veni in sprijinul animalutelor fara stapan in vederea realizarii de sterilizari, deparazitari, scheme de vaccinare, microcipare, toaletaje gratuite, tratamente si gasirea de solutii in vederea adoptiei. Fiind o asociatie mica, nu dispune de un adapost si este nevoie constanta de foster si cazare la pensiuni pentru animalutele salvate.

product image

Asociatia Dog Assist

Donatii stranse: 73 lei

Asociatia Dog Assist a fost inchegata de oameni si catei sufletisti carora li s-a dovedit ca interac?iunea dintre om si animal are capacitatea de a schimba vieti. De a ii face pe ambii sa dea din codita de bucurie.