Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
81
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
937
Vanzari totale generate
358507 Lei

Transylvania Animal Care

Telefon : 0736 366 326
Email : hello@TransylvaniaAnimalCare.info

Donatii: 490 lei din care 490 lei transferati deja.

Iubim animalele si credem in oameni. Suntem prima organizatie romaneasca de medicina veterinara sociala: medicina veterinara pentru animale ale caror proprietari au venituri reduse ai pentru organizatii de protejare a animalelor. Serviciile noastre fie au preturi sociale, fie sunt complet gratuite. Stim ca o societate umana civilizata isi respecta animalele, le trateaza cu empatie si compasiune si aplica sterilizarea ca cea mai moderna metoda de control al populatiei canine si feline, in detrimentul uciderii in masa, o practica ineficienta, inumana si costisitoare.

CINE NI SE POATE ADRESA: «Iubim animalele si credem in oameni» e sloganul nostru in forma si in fond. Lipsa oricarui sistem de dovedire a veniturilor mici si deci a «dreptului» de a apela la noi e, din partea noastra, o politica de actiune si un statement. Ca orice tara corupta, saraca si needucata, nu avem obisnuinta zambetului si a increderii in celalalt, dar avem vocatia profunda a stampilei, dosarului, adeverintei. Noi am ales sa avem incredere in oameni, si nu in hartiile lor. Echipa noastra e formata din oameni care au ales sa se dedice sanatatii animalelor mai putin norocoase, unde noroc inseamna bani. Ca medici, cunoastem multitudinea de situatii in care un animal are nevoie «sa mearga la doctor», dar si ca acest lucru nu se intampla pentru ca proprietarul nu are bani. Cei mai multi dintre colegii nostri medici veterinari fac deja un efort caritabil, acordand preturi mai mici cazurilor deosebite sau colaborand cu organizatii nonguvernamentale. Noi am ales sa facem un pas in plus, transformand caritatea intr-un gest permanent, oficial si public, inclusiv intr-un efort de educare mai rapida si mai vizibila a societatii in care traim si in care ne practicam meseria.

Din primavara lui 2015, Transylvania Animal Care a insemnat campanii de sterilizare si tratament, oferite gratuit sau cu preturi sociale, in judetele Cluj, Hunedoara si Maramures, alaturi de organizatiile Amicii Dog Rescue, Arca lui Noe, Ronda, Helping Hands for Romanian Strays, Santuhalm Private Shelter, Support for Labus Deutschland si initiative de advocacy: #turdaintelege, #scrisorileTACpentrufapte. Raspundem oricand, oricaror intrebari. Credem in comunicare autentica, matura si directa, o practicam si o cultivam. Ne dorim ca breasla medicilor veterinari sa devina mai cunoscuta, mai respectata, mai unita si mai bine legata de comunitate.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Aspirator cu filtrare in apa Zass ZVC 06 Elefant 2.91
Povestiri orientale eMag 8
Apa de toaleta Nino Cerruti Elefant 4.79
|Set 2 Periute electrice Oral B Vitality Cross Action Elefant 5.11
Revlon Mascara Mega Multiplier Blackest Black Elefant 1.715