Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
81
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
937
Vanzari totale generate
358507 Lei

A.S.I.S.

Telefon : 021 323 3855
Email : asis.ong@gmail.com

Donatii: 102 lei din care 100 lei transferati deja.

Asociatia "Sprijinirea Integrarii Sociale" (A.S.I.S.) este o organizatie romaneasca neguvernamentala, non-profit, infiintata in anul 1994. Asociatia a fost creata la initiativa unui grup de romani care si-au propus sa contribuie, prin actiuni umanitare, la ameliorarea situatiei unor categorii sociale defavorizate. In prezent, prin intermediul unui Centru pentru Familie, tip centru de zi, A.S.I.S. implementeaza si doreste sa dezvolte, servicii de sprijin pentru copiii din familii vulnerabile si pentru parintii lor.

Aici copiii participa la activitati de suport psihologic, emotional, de joaca si educatie, suport scolar si material pentru scoala, rechizite, aici au parte de comunicare si dezvoltare personala, intr-o atmosfera de protectie, prietenie si intelegere, de sustinere pentru bunastarea lor. Activitatile in aer liber asigura un program educativ pe un model de invatare prin experienta si joc. Aici beneficiaza si de o masa consistenta compatibila cu nevoile lor nutritive. Daca un copil si familia sa au probleme multiple de integrare sociala si de mentinere a bunastarii familiei, ii ajutam cu o multitudine de servicii, orientare si calificare profesionala prin sustinerea financiara a cursurilor de formare, suport pentru gasirea unui loc de munca, sustinere psihologica, scoala parintilor pentru proaspetii parinti, sprijin social pentru a obtine suportul si beneficiile legale, prestatii sociale, ii sprijinim financiar si material in masura in care bugetul si principiile programului o permit. Un mecanism complementar este si serviciul de prevenire realizat in parteneriat cu DGASPC sector 6, asistentii sociali de aici identifica familiile, stau de vorba cu acestea si realizeaza evaluarile initiale inainte de a include parintii si copiii in programul de suport.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
De la India la Indiile Africii Libris 2.245
Donatie BuyAndHelp 2
DNKP817 RechiziteleMele.net 3.39
books|Dezvoltare personala pentru clasa pregatitoare Elefant 1.01
books|Filosofia ca mod de viata Elefant 3.55