Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
81
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
937
Vanzari totale generate
358507 Lei

Chance For Life

Telefon : 021 413 3707
Email : office@chanceforlife.ro

Donatii: 355 lei din care 350 lei transferati deja.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale, care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra. Fundatia Chance For Life desfasoara in momentul de fata trei programe principale:

- doua programe "Bursa Chance for Life", unul in Bucuresti, iar altul in Sulina (judetul Tulcea), in care copii inteligenti, proveniti din medii defavorizate, sunt sprijiniti in tot ce tine de procesul educational, ei venind zilnic la noi la sediu si beneficiand de ore speciale de pregatire pentru scoala, si un al treilea program - "Speranta Pentru Azi" in care lucram zi de zi cu un numar de 15 tineri seropozitivi cu dizabilitati din centre de plasament, pentru care am dezvoltat si o intreprindere sociala numita "Atelierul Viitorului" unde tinerii lucreaza manual obiecte de decor, care ulterior, sunt oferinte in schimbul unor donatii.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Donatie BuyAndHelp 17
Televizor LED Smart Philips, 108 cm, 43PFS5803/12, Full HD eMag 6.305
Cana cu amestecare automata - Self-stirring Mug, negru eMag 1.555
Ser regenerator pentru par foarte deteriorat Elefant 6.98
Ceas Fossil Grant FS4813 Elefant 13.7