Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
21
Transferuri catre ONG-uri
85
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
1104
Vanzari totale generate
411698 Lei

Job in Sibiu

Telefon : 0758 723 052
Email : bianca.staicu@jobinsibiu.ro

Donatii: 532 lei din care 475 lei transferati deja.

Asociatia Job in Sibiu s-a infiintat in iulie 2015 si are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati legate de activitatea profesionala, facilitarea gasirii unui loc de munca care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolventilor, persoanelor defavorizate si a tuturor grupurilor sociale, din punct de vedere economic, social, educational, cultural.

Activitatea noastra se concentreaza pe trei directii: joburi entry level, temporare si part time.

De asemenea, organizam campanii de binefacere avand cauze sociale asociate (apropiate) cu mediul educational care faciliteaza accesul la o forma de educatie sau perfectionare profesionala a tinerilor si persoanelor cu resurse materiale putine dar care doresc sa invete, sa se perfectioneze sau sa-si caute jobul mult visat.

Asociatia Job in Sibiu este etapa urmatoare a unui grup pe Facebook a carui administratori au facut voluntariat si au oferit sprijin celor care l-au cerut in domeniul joburilor. Grupul Job in Sibiu de pe Facebook este orientat inspre gasirea si promovarea locurilor de munca din zona Sibiu. A fost infiintat in iulie 2013 la initiativa lui Marius Ciuca si isi propune sa ajute tinerii sibieni si nu numai sa-si gaseasca un loc de munca. Ideea s-a dovedit de a fi un real succes si numai din prisma faptului ca grupul a strans un numar de peste 10000 de persoane din comunitatea sibiana, in mai putin de un an de la aparitia acestuia. Prin activitatile pe care le desfasoara si prin implicarea voluntarilor platforma Job in Sibiu poate fi considerata si un grup de voluntariat foarte activ. Asadar, Job in Sibiu nu este doar o comunitate care faciliteaza intalnirea intre cererea si oferta de locuri de munca din Sibiu, dezvoltarea personala si profesionala, ci promoveaza si voluntariatul activ in cadrul diverselor asociatii si organizatii neguvernamentale locale.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
- eMag 1.155
- eMag 0.275
- eMag 0.25
- eMag 12.73
- eMag 1.125
- eMag 4.665
- eMag 4.83
- eMag 1.11
- eMag 0.63
Cum sa te faci dorita de toti barbatii Cum sa fii tu insuti. Linisteste-ti criticul interior si dep Libris 2.165

* In aceasta lista sunt afisate donatiile impartite intre toate cauzele. Daca un cumparator nu selecteaza o cauza catre care sa doneze, suma se va imparti in mod egal la toate cauzele active.

Produs Magazin Donatie
Traversa Decorino Bucatarie 0.0880952
Aspirator vertical Rowenta Air Force 360 0.487619
Rezerva absorbant umiditate Ceresit 0.187381