Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
21
Transferuri catre ONG-uri
85
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
1104
Vanzari totale generate
411698 Lei

Intrebari Frecvente

Ultimul update: 5 Oct 2017

 

Cum functioneaza BuyAndHelp.ro ?

Sa presupunem ca doresti ca cumperi o pereche noua de pantofi de pe websitul Y. Intri pe BuyAndHelp.ro, dai click pe logo-ul website-ului Y si cumperi acei pantofi. In urma acestei achizitii, BuyAndHelp.ro primeste un comision din partea website-ului Y pe care il va dona cauzei sociale alese de tine.

 

Voi plati mai mult cumparand prin intermediul BuyAndHelp ?

Nu. Pretul produselor este cel afisat pe website-ul magazinului de unde doresti sa cumperi. Nu exista nicio taxa aditionala.

 

De unde provin cazurile sociale ?

Toate cazurile sociale prezentate pe acest website au fost adaugate de catre echipa BuyAndHelp.ro, asigurandu-ne astfel ca ele sunt reale si persoanele in cauza au nevoie cu adevarat de sprijin financiar.

 

Pot trimite si eu un caz social pentru a fi inclus pe BuyAndHelp.ro ?

Avem in plan dezvoltarea websitului nostru pentru a permite utilizatorilor sa adauge cazuri sociale.

 

Ce este marketingul afiliat ?

Marketingul afiliat este o forma de marketing bazata pe plata in functie de rezultate. Promovarea unui magazin online se face gratuit, afiliatii fiind platiti doar in cazul vanzarilor cu un procent din valoarea acestora.

 

Cum sunt realizate parteneriatele cu magazinele online ?

Parteneriatele cu toate magazinele online prezente in lista BuyAndHelp.ro sunt intermediate de SC 2Parale Afiliere SRL, una dintre cele mai mari si importante retele de afiliere din Romania.

 

Ce este fondul BuyAndHelp ?

Persoanele care nu selecteaza o cauza din lista de ONG-uri atunci cand cumpara ceva trimit banii in Fondul BuyAndHelp. Toti acesti bani sunt folositi in campaniile proprii ale platformei. Prima campanie de acest tip a fost realizata pentru "Centrul de ingrijire si asistenta Cluj-Napoca", cumparandu-le cateva saltele anti-escare.

 

De ce apare doar 1 singur produs in lista de donatii ?

In momentul in care cumperi mai multe produse, noi afisam doar primul din lista ta de cumparaturi. Asta e din motive legate de spatiu si design.
Ex. Daca vei cumpara un monitor si o tastatura, noi afisam pe homepage / pagina ONG-ului doar monitorul. Suma donata cuprinde toate produsele, doar descrierea e limitata la primul produs.

 

Ce ce nu apare donatia mea ?

Donatiile apar in lista de pe homepage / pagina ONG-ului doar dupa ce acestea sunt aprobate de magazin (plata a fost facuta, produsul a fost livrat si nu a fost returnat). Acest proces poate dura pana la 30 de zile.

 

De ce suma donata este diferita fara de % afisat / calculat ?

Uneori magazinele modifica procentele pe care le avem afisate pe site, cu ocazia unor promotii / reduceri / evenimente speciale. De asemenea, procentele afisate pe site sunt aplicate la pretul fara TVA.