Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
78
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
833
Vanzari totale generate
318948 Lei

Dare to Dream

Telefon : 0753 555 300
Email : simona@daretodream.ro

Donatii: 853 lei din care 850 lei transferati deja.

Asociatia Dare to Dream s-a nascut din dorinta de a oferi un sprijin persoanelor din medii defavorizate (in special copii si tineri) si de a incuraja tinerii sa se implice activ in comunitatea din care fac parte. Prin proiectele derulate dorim sa sprijinim accesul la educatie, sa promovam educatia non-formala si dezvoltarea personala. O alta componenta esentiala a activitatilor noastre este sprijinirea tinerilor cu dizabilitati si oferirea accesului la aceleasi facilitati pe care le au ceilalti oameni din societate. Momentan activitatile noastre se desfasoara la nivelul judetelor Cluj si Salaj.

Un proiect important pe care ne dorim sa-l dezvoltam este crearea unui after-school pentru copiii din medii defavorizate. Familiile cu venituri medii sau mici nu isi pot permite sa ii duca pe copii la un after-school sau sa le ofere activitati extracuriculare, deoarece acest lucru presupune un efort financiar mare din partea lor. Ne dorim sa venim in sprijiul lor prin oferirea unui program complet gratuit in care copiii si tinerii sa poata veni la acest centru, sa-si faca lectiile impreuna cu voluntarii, sa aiba la dispozitie jocuri si materiale interesante pentru a-si dezvolta abilitatile si sa participe la activitatile si workshop-urile organizate de voluntarii asociatiei.

Dar pana la realizarea acestui proiect, dorim sa fim alaturi de acesti copii prin realizarea diferitor activitati de petrecere a timpului liber si educative, in special la final de saptamana.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Aparat de tuns barba Philips Multigroom evoMag 0.995
Jurnal 1935-1944 Libris 1.96
Donatie BuyAndHelp 8
ucsac Laptop Case Logic WMBP115K eMag 38.23
Pachet tabla alba magnetica eMag 14.255