Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
81
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
937
Vanzari totale generate
358507 Lei

Fundatia Comunitara CJ

Telefon : 0264 434.618
Email : office@fundatiacomunitaracluj.ro

Donatii: 576 lei din care 575 lei transferati deja.

Fundatia Comunitara Cluj pune in legatura nevoile si resursele Clujului, pentru a imbunatati viata locuitorilor. Stimulam implicarea si initiativa companiilor cu interes local si a clujenilor, pentru un oras in care sa isi faca placere sa locuiesti, sa iti cresti copiii, sa studiezi.

Suntem un finantator privat si sustinem interesele filantropice ale donatorilor noatri - persoane fizice ai juridice - gestionand fonduri private, pe care le directionam spre nevoile comunitatii, sub forma de granturi si burse.

Oferim servicii de consultanta companiilor care doresc sa se implice in comunitate - identificand alaturi de acestea domeniile pe care le pot sustine si mecanismele prin care pot contribui la dezvoltarea comunitatii. Ne adresam si cercurilor de donatori si indivizilor aflati in cautarea unor oportunitati de implicare, care permit inclusiv valorificarea experientei profesionale si de viata.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Reincarcare cartela Telekom 6 EUR eMag 0.35
Pelerina impermeabila NEPTUN eMag 0.29
Donatie BuyAndHelp 4
Ceas Smartwatch Fitness Fitbit Blaze eMag 30.925
Apa de toaleta Obsession Night 125 ml Elefant 3.21