Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
21
Transferuri catre ONG-uri
85
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
1104
Vanzari totale generate
411698 Lei

Fundatia Mereu Aproape

Telefon : 021 527 1993
Email : office@fundatiamereuaproape.ro

Donatii: 13 lei din care 0 lei transferati deja.

<> Alessandra Stoicescu, Presedintele Fundatiei Mereu Aproape

Demarata In 2011, Vreau sa ajut este cea mai longeviva campanie din Romania, cu cel mai mare impact social, financiar, medical si emotional. Le intindem o mana de ajutor copiilor cu varste de la 0 la 18 ani, care au nevoie de consultatii, investigatii medicale, operatii, transplant, recuperare contra cost in clinici din tara si din strainatate, facand tot posibilul sa fie mana salvatoare pentru fiecare dintre ei. Campania intervine in cazul in care copiii a caror viata depinde de tratamentul in spitalele private sau in cele din afara tarii nu se incadreaza in procedurile de obtinere a formularului de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) sau in cazurile in care, desi beneficiaza de decontare prin CAS, au nevoie de sustinere financiara pentru transport.

O parte din cazurile sprijinite de Campania Vreau sa ajut sunt mediatizate, iar povestile lor le puteti vedea la TV, insa la noi ajung multe alte cazuri care au nevoie urgent de ajutor si pentru care intervenim cu sume de bani din fondul de solidaritate al campaniei Vreau sa ajut. Cu leucemii, maformatii cardiace, cancer osos si de ficat, tumori cerebrale, retinopatii, boli autoimmune rare sau chiar fara diagnostic (necesita investigatii de medicina genetica si nu numai), afectiuni congenitale (malformatii), copiii din Campania Vreau sa ajut au primit finantare pentru investigatii si operatii atat in Romania, cat si in Germania, Grecia, Cehia, Ungaria, Franta, Italia, Austria, Turcia, Marea Britanie, Spania, Israel, Canada si Statele Unite.

Cei care vor sa sustina povestile micutilor promovati de Campania Vreau sa ajut, o pot face prin SMS, prin Paypal, prin platforma euplatesc.ro, prin sponsorizari, donatii in cont sau materiale, prin voluntariat, directionand 2% sau 20% din impozitul pe venit, donandu-si ziua de nastere sau achizitionand produsele de care au nevoie, prin intermediul BuyAndHelp.

Ajuta-ne sa ajutam!

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
- PC Garage 0.695
Laptop Lenovo V130-15IKB eMag 6.3

* In aceasta lista sunt afisate donatiile impartite intre toate cauzele. Daca un cumparator nu selecteaza o cauza catre care sa doneze, suma se va imparti in mod egal la toate cauzele active.

Produs Magazin Donatie
Traversa Decorino Bucatarie 0.0880952
Aspirator vertical Rowenta Air Force 360 0.487619
Rezerva absorbant umiditate Ceresit 0.187381