Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
81
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
937
Vanzari totale generate
358507 Lei

Asociatia Cartea Daliei

Telefon : -
Email : contact@carteadaliei.ro

Donatii: 208 lei din care 200 lei transferati deja.

Cine suntem

Cartea Daliei este o organizatie non-profit care urmareste sa promoveze educatia in randul tuturor copiilor, prin tehnologie. Ne dorim sa putem oferi o sansa tuturor copiilor pentru a avea un viitor mai bun, pentru ca educatia inseamna sansa.

Suntem o echipa eterogena cu o viziune comuna. Un viitor mai bun se poate obtine printr-o educatie adecvata, iar scopul nostru este sa o facem accesibila tuturor copiilor. Prin intermediul activitatilor pe care le desfasuram, urmarim sa implicam tehnologia in procesul educational al copiilor, oferindu-le suportul necesar pentru a-si desfasura studiile si pentru a obtine performanta. incurajam invatarea folosind oportunitatile si uneltele pe care le ofera tehnologia moderna, astfel incat fiecare copil sa aiba acces la educatie, indiferent de mediul social din care provine sau de situatia materiala.

Invatarea prin jocuri digitale

Folosind abordari bazate pe invatarea prin jocuri digitale (digital game-based learning), dorim sa adresam una dintre cele mai arzatoare probleme ale sistemului nostru educational, si anume ca invatamantul traditional in masa prin aplicarea aceluiasi stil de predare si invatare ignora abilitatile, interesele si nevoile individuale ale elevilor. Fapt dovedit a fi principala cauza a rezultatelor scolare slabe, a scaderii motivatiei elevilor si a ratei ridicate de abandon scolar.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Pick-Up Lenco L-85 USB eMag 9.59
Fierbator Star-Light FEG-1822GS, 2200W eMag 1.68
books|Cartea gesturilor Elefant 0.915
Storcator de fructe si legume Philips eMag 6.07
eMag 6