Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
21
Transferuri catre ONG-uri
85
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
1104
Vanzari totale generate
411698 Lei
optima

Un zambet cu MIRA

Telefon : 0745 932 421
Email : ovidiudragan@unzambet.com

Donatii: 568 lei din care 510 lei transferati deja.

Asociatia Un Zambet cu MIRA este un Centru de Recuperare orientat pe tehnologia MIRA - o platform de recuperare ce are la baza exercitii transformate in jocuri. Obiectivul nostru este sa cream un mediu atractiv, unde terapia si joaca se intrepatrund, pentru ca pacientii sa se poata recupera mai usor, mai rapid si intr-un mod cat mai placut. Exista foarte multi copii cu probleme cronice care au nevoie de recuperare continua, nu sunt motivati sa persevereze in tratamentele de multe ori dureroase, iar costurile aferente depasesc in general posibilitatile materiale. Centru nostru se adreseaza persoanelor care intampina dificultati in a sustine financiar recuperarea copiilor cu afectiuni ortopedice sau neurologice si le ofera gratuit servicii de recuperare.

MIRA este o aplicatie medicala adresata persoanelor cu dizabilitati locomotorii si specialistilor medicali care supervizeaza recuperarea acestora. MIRA isi propune sa eficientizeze procesul de recuperare fizica - terapia prin jocuri video aduce un plus intregului proces de recuperare si face ca acesta sa fie mai placut si mai bine receptat de pacienti, in acesi timp oferind o interfata utila pentru kinetoteraput pentru managementul pacientilor si a evolutiei lor. Asociatia Un Zambet cu MIRA este un Centrul de Recuperare orientat pe recuperare cu MIRA, dar care ofera si celelalte terapii clasice, precum masaj medical, gimnastica respiratorie, kinetoterapie (de recuperare neuromotorie, in afectiuni reumatice, ortopedice, post-traumatice si post-operatorii). Vrem sa motivam copiii sa participe cu drag si consecvent la procedurile de recuperare si sa-i ajutam astfel sa se recupereze mai usor, indiferent de posibilitatile lor materiale.

Vrem sa aducem un sprijin moral si material copiilor cu dizabilitati si a familiilor acestora si sa-i motivam sa persevereze in terapia de recuperare, iar acest lucru va avea un impact vizibil in ce priveste integrarea lor in societate si calitatea vietii lor. Cu cat centrul nostru va fi mai bine dotat,si specialistii nostrii motivati, cu atat serviciile si procedurile de recuperare vor fi mai eficiente si complete si vom reusi sa aducem mai multe zambete in viata lor.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Pachet 3 x Scutece Pufies Sensitive eMag 0.53
Masina de spalat vase incorporabila Bosch eMag 5.04
Set (12buc) freze JOKA lemn (Germania) eMag 2.25
Masina de frezat Bosch POF 1200 AE eMag 21.695
1000 de intrebari Teste de cultura generala Libris 6.945
Memorie USB Kingston DataTraveler SE9 eMag 9.72
Card Cadou eMag eMag 1.5
eMag 4.94
11
Elefant 5.86

* In aceasta lista sunt afisate donatiile impartite intre toate cauzele. Daca un cumparator nu selecteaza o cauza catre care sa doneze, suma se va imparti in mod egal la toate cauzele active.

Produs Magazin Donatie
Traversa Decorino Bucatarie 0.0880952
Aspirator vertical Rowenta Air Force 360 0.487619
Rezerva absorbant umiditate Ceresit 0.187381