Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
78
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
842
Vanzari totale generate
321628 Lei

Crestem Idei

Telefon : 0745 361 800
Email : salut@crestemidei.ro

Donatii: 407 lei din care 400 lei transferati deja.

Crestem idei a aparut din dorinta noastra de a schimba Romania in bine prin proiecte creative. Crestemidei.ro este o platforma de crowdfunding (finantare din partea multimii) unde oricine poate sa isi publice ideea creativa si oricine poate sa o sustina cu o suma mica dar necesara pentru realizarea ei.

Lansata in anul 2012, platforma a gazduit peste 55 de campanii de crowdfunding pentru proiecte inedite si creative, care genereaza impact pozitiv in comunitate, ofera solutii inovatoare si contribuie la cunoastere. Domeniile acoperite sunt variate: artistic (film, foto, teatru, picture, ilustratie, desen), tehnologic, educational, mediu, comunitar.

Prin derularea unei campanii de crowdfunding, ai sansa de a colecta resursele financiare necesare ca ideea ta sa devina realitate, de a testa reactiile pietei / comunitatii, de a valida produsul / serviciul tau, de a-ti asigura o mai mare vizibilitate si de a educa comunitatea. In acelasi timp, poti contribui financiar si ajuta ideile bune din Romania sa se intample.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Fond de ten Clinique Superbalance Makeup eMag 71
eMag 27.85
eMag 4.27
eMag 11.48
Bebebliss 9.34