Procent maxim
6%
ONG-uri partenere
22
Transferuri catre ONG-uri
81
Cea mai mare donatie
201 lei
Numar total donatii
937
Vanzari totale generate
358507 Lei

Crestem Idei

Telefon : 0745 361 800
Email : salut@crestemidei.ro

Donatii: 409 lei din care 400 lei transferati deja.

Crestem idei a aparut din dorinta noastra de a schimba Romania in bine prin proiecte creative. Crestemidei.ro este o platforma de crowdfunding (finantare din partea multimii) unde oricine poate sa isi publice ideea creativa si oricine poate sa o sustina cu o suma mica dar necesara pentru realizarea ei.

Lansata in anul 2012, platforma a gazduit peste 55 de campanii de crowdfunding pentru proiecte inedite si creative, care genereaza impact pozitiv in comunitate, ofera solutii inovatoare si contribuie la cunoastere. Domeniile acoperite sunt variate: artistic (film, foto, teatru, picture, ilustratie, desen), tehnologic, educational, mediu, comunitar.

Prin derularea unei campanii de crowdfunding, ai sansa de a colecta resursele financiare necesare ca ideea ta sa devina realitate, de a testa reactiile pietei / comunitatii, de a valida produsul / serviciul tau, de a-ti asigura o mai mare vizibilitate si de a educa comunitatea. In acelasi timp, poti contribui financiar si ajuta ideile bune din Romania sa se intample.

* In aceasta lista sunt afisate doar donatiile aprobate de catre magazine. Acest proces poate dura pana la 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Produs Magazin Donatie
Joaca - Amanda Gummer Libris 2.265
Fond de ten Clinique Superbalance Makeup eMag 71
eMag 27.85
eMag 4.27
eMag 11.48